Leírás
Szakácsok leleményessége: a sótéglát izzó parázsra, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük . A forró só tömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni illetve a meggrillezett ételt melegen tarthatjuk a tálalásig. A húst, halat, zöldséget érdemes kisebb méretre vágni, egyszerre több elfér a sótéglán / sócsempén.
- A sótéglán nem ég oda az étel, akár zsiradék nélkül süthetünk rajta
- Ha több főre sütünk célszerű 2-3db-ot egymás mellé helyezni.
- A sótégla alkalmas sushi, carpaccio , sajt tálak szervírozására.
- Fantasztikus gasztronómiai élmény ha vendégeink az asztalnál maguk fejezhetik be sütést és az ízlés szerinti fűszerezést a felhevített sótéglán hiszen remekül tartja a hőt , akár a lávakő.
- Egészen egyedi aromája lesz a sülteknek, zöldségeknek, érdemes kipróbálni!
Vélemények
Írja meg véleményét!