Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Timsó por (100 g)

Ár:
990 Ft
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. december 16.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Sejtszilárdító, keményítő hatású, ezért lágy húsú gyümölcsök, valamint zöldségfélék (dinnye, uborka, paprika) tartósítására használható.
Felhasználható:Zöldségek / uborka, paprika, káposzta / savanyításához szokás.
Feltőtlenítés, bőrcserzés. használható még: vérzéscsillapítás, vízben jól oldódik, vizes oldata savas kémhatású. Fanyar, összehúzó ízű anyag.
Legáltalánosabban az uborka tartósításához használható. Így megőrizhető a szép zöld színe. Használható még egyéb savanyúsághoz is ( paprika, paradicsom stb.)
TIMSÓKálim-alimínium-szulfát E522 (stabilizátor)A timsó sejtszilárdító, keményítő hatású, ezért lágy husú gyümölcsök, valamint zöldségfélék (dinnye, uborka, paprika) tartosítására használható.Felhasználás:4 l hideg csapvíz, 1 l 10%-os ecet, 25 dkg cukor, 16 dkg só, 1 evőkanál borkénpor, 1 csapott mokkáskanál timsó. Ez a lé előre elkészíthető és bármire (uborka, paprika) ráönthető.Javaslat hordós uborkához: 30 l víz, 1,8 l 20%-os ecet, 1,5 kg só, 3 kg cukor, 9 dkg citromsó, 3 dkg borkén, 9 dkg timsó, 10 dkg tartósítószer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!